مطالعه کنید:

قانون باور

قانون باور چیست؟

شما چه باورهایی در زندگیتان دارید؟ آیا باورهایتان جنبه مثبت دارند یا در اکثر مواقع به موضوعاتی منفی اعتقاد پیدا می کنید؟ آیا می دانید بر طبق قانون باور، آنچه که به آن ها فکر می کنیم و در ذهنمان نهادینه می شوند را به دست می آوریم؟ متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که تصور می کند؛ افکارشان نقشی در رسیدن به موفقیت یا ناکامی در این موضوع ندارند. در حالی که افکار، ذهنیت و باورهایمان قابلیت تحقق یافتن دارند.

به این ترتیب برخی افراد انتخاب می کنند که باورهایی مثبت و در نتیجه زندگی بهتری داشته باشند و برخی هم باورهای منفی و مخرب را در زندگی نهادینه می کنند. الان که می دانیم باورهایمان قابلیت دستیابی دارند، پس بهتر است باورهایی مثبت را در ذهن و زندگی خود نهادینه کنیم. به همین علت ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف قانون باور بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

باور چیست؟

قانون باور چیست

اولین اقدامی که در مورد این قانون باید انجام دهیم؛ درک مفهوم باور است. به نظر شما منظور از باور چیست؟ ما به چه چیزهایی می توانیم عنوان باور بودن را نسبت دهیم؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم؛ باورها همان اعتقادهایی هستند که در اثر تکرار مکرر و فکر کردن به آن در ذهن و زندگی نهادینه شده اند. به بیان دیگر باورها همان ذهنیت ما هستند که مدام به آن ها فکر می کنیم. باورها می توانند جنبه مثبت و یا منفی داشته باشند و این خود ما هستیم که انتخاب می کنیم زمینه را برای شکل گیری باورهای مثبت فراهم کنیم یا منفی.

برای اطلاع از جزئیات منشور برقراری ارتباط بر روی لینک کلیک کنید.

حال بهتر است با مفهوم قانون باور آشنا شوید؛ براساس اصول این قانون، شما به آنچه که باور داشته باشید در زندگی می رسید.

در واقع باورهایتان چه خوب و چه بد در زندگی محقق می شوند. به همین علت است که همواره بیان می کنیم به موضوعات مثبت و سازنده فکر کنید. قانون باور بین باورهای مثبت و منفی هیچ تفاوتی قائل نمی شود، بلکه فقط باورهایتان را محقق می سازد. تا اینجای مطلبو گرفتین؟

برای یادگیری تکنیک های ساخت شخصیت قدرتمند، آداب معاشرت و جذابیت کلام می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

نحوه عمل قانون باور

در مورد این قانون هیچ فیلتری وجود ندارد تا باورهای منفی را حذف کند و باورهای مثبت را محقق سازد. بنابراین آنچه که باور داشته باشید؛ چه مثبت و چه منفی در زندگیتان محقق می شوند. قانون باور برای همه مردم در هر نقطه این دنیا به یک نحو عمل می کند و آن هم محقق ساختن باورهاست. بنابراین خودتان باید دست به کار شوید و باورهای مثبت و سازنده را کسب کنید. اعتقاداتی که باعث رسیدن به موفقیت می شوند و ناکامی به همراه ندارند. در عین حال باید هر باور منفی که در ذهن دارید را کنار گذاشته و از زندگی حذف کنید. برگرد عقب دوباره بخون!

برای اطلاع از بهترین روش های ارائه سخنرانی بر روی لینک کلیک کنید.

تفاوت قانون باور با قانون جذب

تفاوت قانون باور با قانون جذب

آیا می دانید منظور از قانون جذب چیست؟ جذب یکی از قانون های مهم جهان هستی که تاثیر مهمی بر زندگی همه مردم دارد. براساس اصول این قانون؛ به هر چیزی که فکر می کنید چه خوب و چه بد، انرژی مطابق با آن ها دریافت می کنید. دلیل این موضوع هم بر می گردد به اینکه چون افکار ما از جنس انرژی هستند، بنابراین انرژی های مشابه، یکدیگر را جذب می کنند. بنابراین اگر به موضوعات مثبت فکر کنید، انرژی مثبت جذب خواهید کرد و همین اصل برای جذب انرژی منفی هم صدق می کند. حال به نظر شما قانون جذب و باور یکی هستند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم؛ خیر این دو قانون یکی نیستند.

قانون باور یکی از ارکان و پایه های قانون جذب است.

برای اینکه بتوانید انرژی مثبت جذب کنید ابتدا باید در مورد یک موضوع خاص به باوری مثبت و سازنده برسید. سپس با فکر کردن به آن موضوع انرژی مثبت جذب خواهید کرد، در واقع قانون جذب تکمیل کننده این مسیر است.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی عشق هوشمندانه بر روی لینک کلیک کنید.

اصول قانون جذب

هر قانونی دارای یکسری اصول است که باید برای درک بهتر همان قانون با اصول آن نیز آشنا باشید. در مورد قانون باور، اصول مختلفی وجود دارند، ولی دو مورد از آن ها مهم ترین و اساسی ترین اصول این قانون هستند. در واقع قانون نامبرده بر پایه همین دو اصل بنا شده است. براساس اصل اول؛ قانون باور ثابت و بدون تغییر است و طی سالیان متوالی از گذشته تا به الان هیچ تغییری نکرده است. در واقع این قانون بیان می کند باورهایی که عمیقا آن ها را در ذهنتان نگه می دارید برایتان محقق می شوند. براساس اصل دوم؛ این قانون بین باورهای مثبت و منفی تفاوتی قائل نیست و آنچه که باور دارید را برایتان فراهم می کند. اوه اوه عجب نکته ای بود!

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، ارتباط موثر و هوش کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

باورهای انسان ذاتی است یا اکتسابی؟

باورهای انسان اکتسابی هستند با ذاتی

یکی از سوالات مهمی که همواره در مورد ویژگی ها، خصوصیات، مهارت ها و هر موضوعی که مربوط به انسان است مطرح می شود؛ همین ذاتی یا اکتسابی بودن است. در مورد قانون باور باید بگوییم ذاتی و اکتسابی بودن، هردو صدق می کند. نوزادی که تازه متولد شده، به تدریج رشد می کند و وارد دوران نوپایی و خردسالی می شود دارای یکسری باور است. این کودک باور دارد که والدينش او را دوست دارند و تنهایش نمی گذارند، بنابراین باور در ذات او وجود دارد. از طرفی تربیت همین کودک، آموزش هایی که دریافت می کند، موضوعاتی که می بیند و می شنود هم باعث شکل گیری یکسری باور در وجود او می شوند. به همین علت است که می گوییم این قانون هر دو جنبه ذاتی و اکتسابی را دارد.

برای اطلاع از دلایل از دست دادن انگیزه بر روی لینک کلیک کنید.

خلاصه مطلب

ذهنیت و افکار ما همواره بر زندگی مان تاثیر دارند. اگر به موضوعات مثبت فکر کنیم زندگی بهتری خواهیم داشت و اگر پایبند افکار و عقاید منفی باشیم، جزء افسوس خوردن چیزی به دست نمی آوریم. بنابراین بهتر است براساس قانون باور، اعتقادات و باورهای مثبت و سازنده را در زندگی کسب و پررنگ کنیم.

برای یادگیری تکنیک های شخصیت شناسی، جادوی جذابیت و زبان بدن می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up