مطالعه کنید:

پیام دادن در رابطه عاطفی

تاثیر پیام دادن در رابطه عاطفی

یکی از موضوعات مهمی که در مورد رابطه های عاطفی شکل گرفته وجود دارد و نظرهای مختلفی هم پیرامون آن مطرح می شوند؛ پیام دادن در رابطه عاطفی است. به نظر شما پیام دادن می تواند برای یک رابطه عاطفی مفید باشد یا اینکه باعث ایجاد مشکلات جدی و به پایان رسیدن رابطه می شود؟ بدون شک هر کسی عقاید مختلفی در مورد این موضوع دارد ولی متاسفانه تعدادی از آن ها اشتباه هستند. از طرفی برخی افراد از این راه ارتباطی، اشتباه استفاده می کنند و به همین علت با مشکلات مختلفی مواجه می شوند. بر همین اساس ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف پیام دادن در رابطه عاطفی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

تاثیر پیام دادن در رابطه عاطفی

تاثیر پیام دادن در رابطه عاطفی

گسترش استفاده از گوشی های تلفن همراه و از طرفی گسترش دسترسی به شبکه های اجتماعی طی چند سال اخیر؛ باعث افزایش تعداد پیام های ارسال شده توسط طرفین روابط عاطفی شده اند. پیام دادن در رابطه عاطفی می توانید تاثیرات مثبت و منفی مختلفی داشته باشد، ولی می توانید با رعایت چند نکته از این راه ارتباطی برای پایداری رابطه خود استفاده کنید.

برای مثال پیام دادن می تواند باعث نزدیکی و صمیمیت بیشتر شود، رابطه را پایدارتر کند و در عین حال راهی برای ابراز علاقه در سریع ترین حالت ممکن باشد. در کنار تمامی این موارد؛ با توجه به اینکه لحن فرد یا مفهوم حرکات زبان بدن او از طریق پیام منتقل نمی شوند، امکان ایجاد سوء تفاهم نیز وجود دارد. همچنین شما نمی توانید درغگو بودن فرد مقابل را از طریق پیام هایی که ارسال می کند متوجه شوید. تا اینجای مطلبو گرفتین؟

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

باورهای نادرست در مورد پیام دادن در رابطه عاطفی

عقاید نادرست در مورد پیام دادن در رابطه عاطفی

همانطور که گفتیم باورهای مختلفی در مورد ارسال پیام در روابط عاطفی وجود دارند که همه آن ها درست نیستند. در واقع برخی افراد به واسطه تجربیات تلخ خود یا حتی تصورات ذهنی که دارند، باورهای اشتباهی را در مورد پیام دادن در رابطه عاطفی شکل داده و حتی آن ها را نیز گسترش می دهند. از جمله مهم ترین باورهای اشتباهی که در مورد ارسال پیام در روابط عاطفی وجود دارند، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

به جای پیام باید تماس بگیرید

یکی از تعجب آورترین عقایدی که در مورد ارسال پیام در رابطه عاطفی وجود دارد؛ تماس گرفتن به جای پیام دادن است. هر کسی هم دلایل مختص به خود را برای پذیرش این باور دارد، برای مثال برخی افراد تصور می کنند؛ پیام دادن نوعی بی احترامی است، می تواند نشانه بی توجهی و حتی خیانت باشد. دیدی چی شد؟

برای اطلاع از ویژگی های زنان کاریزماتیک بر روی لینک کلیک کنید.

پیام دادن رابطه را خراب می کند

برخی دیگر معتقدند؛ پیام دادن در رابطه عاطفی باعث کاهش پایداری رابطه می شود، تاثیر ملاقات های حضوری را کاهش می دهد، باعث سرد شدن رابطه و از بین رفتن احساس میان طرفین آن می شود.

هر لحظه پیام دادن سخت است

متاسفانه یکی از عقاید اشتباهی که در مورد ارسال پیام در رابطه عاطفی وجود دارد و نشات گرفته از توقعات و رفتارهای غلط فرد مقابل یا حتی تجربیات دیگران است؛ پیام دادن های بدون وقفه و هر لحظه ای است. بدون شک هر کسی در کنار رابطه عاطفی که شکل داده است، یک زندگی شخصی هم دارد که باید به آن رسیدگی کند. گاهی اوقات هم برخی افراد در اوج علاقه ای که به شریک عاطفی خود دارند؛ به مقداری تنهایی نیاز دارند. بنابراین بهتر است توقع هر لحظه پیام دادن را از شریک عاطفی خود نداشته باشید و خودتان هم هیچگاه این کار اشتباه را انجام ندهید. یادداشت کردی؟

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی هوش کلامی بر روی لینک کلیک کنید.

اشتباهات متداول هنگام پیام دادن در رابطه عاطفی

اشتباهات متداول هنگام پیام دادن در رابطه عاطفی

نکاتی که در مورد ارسال پیام در روابط عاطفی وجود دارند به عقاید اشتباه ختم نمی شوند، بلکه برخی افراد کارهای اشتباهی حین پیام دادن انجام می دهند. همین موضوع هم در طولانی مدت به یکی از دلایل پیام دادن به رابطه عاطفی می شود. پس بهتر است با اشتباهات رایجی که در مورد پیام دادن در رابطه عاطفی وجود دارند آشنا باشید و از انجام دادن آن ها خودداری کنید:

پیش از حد سوال نپرسید

پیام دادن راهی برای بازجویی گرفتن از شریک عاطفی شما و سوال پیچ کردن او نیست. پس بهتر است بیش از حد از طریق پیام دادن از او سوال نپرسید و اگر موضوع مهمی ذهن شما را مشغول کرده یا اینکه مشکلی ایجاد شده است؛ به صورت منطقی در یک ملاقات حضوری، سوالات خود را از او بپرسید.

برای اطلاع از نشانه های رابطه عاطفی پایدار بر روی لینک کلیک کنید.

تک کلمه ای جواب ندهید

امروز حالت بهتره؟ آره، چرا ناراحتی؟ بیخیال، چه خبر؟ سلامتی! این یه کلمه ای جواب دادن ها ریشه رابطه عاطفی شما را از ته می زنند. پس بهتر است یک کلمه ای جواب دادن را فراموش کنید، با شریک عاطفی خود درست صحبت کنید و پیام دادن را به عامل پایان رسیدن رابطه خود تبدیل نکنید.

منتظر گذاشتن ممنوع!

برخی افراد اصلا برایشان مهم نیست شریک عاطفی آن ها چند دقیقه است که پیام داده و منتظر دریافت جواب است. این افراد حتی به خودشان زحمت نمی دهند با یک جمله به او بگویند؛ الان سرم شلوغه، حتما تا فلان ساعت باهات تماس می گیرم. چنین کسانی اصولا منتظر گذاشتن را دوست دارند، چون خودشان را برتر از دیگران می دانند، پس بهتر است شما این کار را انجام ندهید. برگرد عقب دوباره بخون!

برای اطلاع از نحوه شرکت در سمینار کاریزما کلاب بر روی لینک کلیک کنید.

پیام دادن تنها راه ارتباطی نیست

اگر شرایط برقراری یک رابطه عاطفی را ندارید یا حوصله کافی برای تماس گرفتن یا ملاقات کافی با شما خداحافظی کرده است؛ بهتر است تا زمانی که این مشکلات برطرف می شوند، وارد رابطه عاطفی نشوید زیرا پیام دادن تنها راه ارتباطی نیست و شما برای حفظ رابطه خود باید تماس تلفنی و ملاقات حضوری هم داشته باشید.

خلاصه مطلب

کم نیستند تعداد کسانی که بدون توجه به عوامل مورد نیاز جهت پایداری یک رابطه، وارد رابطه عاطفی می شوند. همین افراد پس از گذشت مدت زمانی کوتاه با مشکلات جدی مواجه خواهند شد که برخی از آن ها نشات گرفته از پیام دادن در رابطه عاطفی هستند. متاسفانه در کنار عقاید اشتباه، کارهای اشتباهی هم انجام می شوند که باعث به پایان رسیدن رابطه خواهند شد.

برای یادگیری تکنیک های شخصیت شناسی، جادوی جذابیت و هوش کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up