مطالعه کنید:

غر زدن

علل غر زدن

حتما تا به حال مخاطب غر زدن دیگران قرار گرفته اید. هنگامی که در چنین شرایطی قرار می گیرید، چه احساسی دارید؟ آیا اعصابتان به اصطلاح خورد می شود و واکنش نشان می دهید، یا اینکه بدون توجه به غرغرهای دیگران، به کار خودتان ادامه می دهید؟ متاسفانه مواجه شدن با افراد غرغرو، باعث به هم ریختن تمرکز و آرامش می شود. در این میان برخی افراد خودشان را کنترل می کنند و نسبت به حرف ها و غرهای دیگران بی توجه اند، ولی اکثر مردم واکنش های عصبی نشان می دهند.

یکی از علل مختل شدن روابط بین فردی به ویژه روابط عاطفی؛ همین غرغرو بودن یکی از طرفین رابطه است. بهتر است بدانید افراد غرغرو خودشان تصور نمی کنند که حرف هایشان معنی و مفهوم غرغر کردن دارد، به همین علت خیلی سخت از موضعشان کوتاه می آیند. با توجه به اهمیت برقراری و حفظ روابط بین فردی در زندگی، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف غر زدن بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

غر زدن چیست؟

غر زدن چیست

همه ما با معنی و مفهوم غرغر کردن آشنا هستیم، ولی اگر از مردم بپرسیم؛ غر زدن یعنی چه؟ جواب واضح و مشخصی بیان نمی کنند.

زمانی که یک نفر با عصبانیت و ناراحتی زیر لب حرف می زند، مدام جملاتی تکراری را بیان می کند و مخاطب حرف هایش تغییر نمی کند؛ یعنی در حال غر زدن است.

این حرف ها می توانند جنبه شکایت، سرزنش، بهانه جویی، اثبات اشتباه بودن کارهای دیگران و موارد این چنینی داشته باشند. برگرد عقب دوباره بخون!

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

علل غر زدن افراد

علل غر زدن افراد

به نظر شما چرا برخی افراد غرغرو هستند؟ چرا مدام در حال ایراد گرفتن از دیگران، سرزنش کردن و بهانه جویی هستند؟ آیا از انجام این کار لذت می برند یا اینکه دلایل دیگری برای غر زدن آن ها وجود دارد؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم؛ افراد غرغرو از انجام این کار لذت نمی برند، بلکه دلایلی کاملا ریشه ای و روانشناختی پشت ماجراست. برای مثال برخی افراد به وسواس فکری عملی دچار هستند و به همین علت اگر کاری که باید توسط خودشان یا دیگران انجام شود، به نتیجه نرسد؛ ذهنشان به هم می ریزد و متاسفانه دیگران را سرزنش می کنند.

از طرفی کسانی هم هستند که برای تخلیه احساسات منفی و کاستن از فشارهای روحی این کار را انجام می دهند. در این میان برخی افراد هم به واسطه سبک تربیتی اشتباه یا حتی تمایل به سر و سامان دادن به زندگی دیگران؛ از آن ها می خواهند کارهایی را به موقع انجام دهند و اگر همه چیز مطابق میل آن ها پیش نرود، غرغر کردن را آغاز می کنند. تا اینجای مطلبو گرفتین؟

برای اطلاع از مفهوم گوش دادن فعالانه بر روی لینک کلیک کنید.

روش های درمان غر زدن

درمان غر زدن

بدون شک کمتر کسی پیدا می شود که بتواند افراد غرغرو را تحمل کند. برخی افراد یا به حرف های غرغروها توجهی نمی کنند، یا اینکه رابطه شکل گرفته را پایان می دهند. برخی هم ابراز خشم و عصبانیت را برای برخورد با افراد غرغرو انتخاب می کنند. نکته مهمی که در این مورد وجود دارد؛ درمان به موقع غر زدن است. با درمان این مشکل، نه روابطی به پایان می رسد و نه مشکلات دیگری شکل می گیرند. به همین علت در ادامه مطلب به چند مورد از مهم ترین راه های درمان غرغر کردن اشاره می کنیم:

  • طرز تفکر و نگرش خود را تغییر دهید؛ اگر کاری که از دیگران می خواهید هنوز انجام شده، ممکن است مشکل یا کار دیگری برایشان پیش آمده باشد و هرگز قصد ناراحت کردن شما را ندارند.
  • دیگران نمی توانند ذهن شما را بخوانند، پس به جای غر زدن بهتر است کاری که مورد نظرتان است را بیان کنید.
  • گاهی اوقات کاری که دیگران باید انجام دهند را شما به نتیجه برسانید، بدون اینکه غرغرو شوید.
  • بیشتر از توان خود کار نکنید تا مجبور به غرغر کردن نباشید. همواره وظایف دیگران را شما انجام ندهید تا خودشان مجبور به انجام وظایفشان باشند.
  • برای درخواست از دیگران زمان مناسب را انتخاب کنید تا کار مورد نظر به نتیجه برسد و شما هم غرغرو نشوید.
  • در نهایت اگر احساس می کنید با انجام چنین کارهایی، غر زدنتان حل نمی شود؛ بهتر است از مشاورین و روانشناسان کمک بگیرید.

همانطور که گفتیم درمان افراد غرغرو بسیار مهم است و باعث جلوگیری از ایجاد مشکلات جدی می شود. بهتر است ابتدا طرز فکر، سبک زندگی و انتظارات خود را تغییر دهید و اگر همچنان با این مشکل مواجه بودید، نسبت به درمان های تخصصی اقدام کنید.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی دومینوی هیجانات بر روی لینک کلیک کنید.

نشانه های غر زدن

نشانه های غر زدن

بدون شک همه ما تا به حال مخاطب افراد غرغرو بوده ایم و تجربه شنیدن سخنان گهربارشان را داریم. نکته مهمی که در این مورد وجود دارد؛ اطلاع از نشانه های غرغر کردن است تا از این طریق افراد غرغرو را به موقع شناسایی کرده و برای درمان شدنشان به آن ها کمک کنیم. از جمله نشانه های غرغر کردن می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

بهانه ها آنقدر ناراحت کننده نیستند

بهانه هایی که افراد غرغرو به واسطه آن ها دیگران را سرزنش می کنند، آنقدرها هم ناراحت کننده نیستند. برای مثال ممکن است مادر خانواده از اینکه فرزندش اتاق خود را مرتب نکرده است ناراحت باشد و غر بزند. مرتب نکردن اتاق نمی تواند دلیل بسیار مهم و بزرگی برای ناراحتی مادر و سرزنش فرزند باشد.

برای اطلاع از اهمیت بداهه سخن گفتن هنگام سخنرانی بر روی لینک کلیک کنید.

حرف ها را مدام تکرار می کنند

ظرفا رو نشستی؟ چرا ظرفا رو نمی شوری؟ اینقدر سخته این ظرفا رو بشوری؟ منتظر منی که ظرفارو بشورم؟ چند ساعت دیگه باید منتظر باشم تا ظرفا رو بشوری؟ منظور و مقصود همه این جملات؛ شستن ظرف هاست.

غر زدن با تکرار مداوم یک خواسته آغاز می شود و این روند تا زمانی که مخاطب، کار را انجام دهد یا اینکه بحث و مشاجره ای پیش آید، ادامه پیدا می کند.

جملات با “تو” شروع می شوند

تو مسئولیت پذیر نیستی، تو برای حرف من ارزش قائل نیستی، تو کی می خوای بزرگ بشی، تو کی این کارو انجام میدی و هزار تو دیگر که یکی از نشانه های بارز غر زدن محسوب می شوند. در این شرایط نه تنها فرد غرغرو ناراحت و عصبانی است، بلکه مخاطب او هم چنین احساسی دارد. دیدی چی شد؟

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی عشق هوشمندانه بر روی لینک کلیک کنید.

نقش والدین را بازی می کنند

علائم غر زدن

کم نیستند تعداد کسانی که به واسطه بازی کردن نقش والدین، به دیگران غر می زنند. این افراد به دوست، خواهر، برادر، همکار، همکلاسی و همسایه خود غر می زنند و برای آن ها نقش والدین را بازی می کنند. این افراد مدام از دیگران می خواهند کارهایی را انجام داده و مثلا به خودشان یا اطرافیان کمک کنند.

خودشان را فراموش می کنند

افراد غرغرو آنقدر به فکر پیگیری کارهای دیگران هستند، یا اینکه آنقدر وظایف دیگران را انجام می دهند که خودشان را فراموش می کنند. دیگر به کارهای خودشان، زندگی، علایق و پیشرفت در حوزه های مختلف فکر نمی کنند. به همین علت است که غر زدن یکی از موانع رسیدن به موفقیت محسوب می شود.

برای اطلاع از نحوه درست فکر کردن در شرایط بحرانی بر روی لینک کلیک کنید.

مدیریت رفتار با افراد غرغرو

شما از چه تکنیک هایی برای برخورد با افراد غرغرو استفاده می کنید؟ آیا با تندی به آن ها پاسخ می دهید و جو را متشنج می کنید؟ یا اینکه بیخیالشان می شوید و به کار خودتان ادامه می دهید؟ بهتر است بدانید نحوه برخورد و طرز رفتار درست شما با افراد غرغرو می تواند زمینه ساز برطرف شدن این مشکل باشد. به همین علت می توانید هنگام مواجه شدن با غر زدن دیگران، از آن موقعیت دور شوید و خود را مخاطب حرف های آن ها قرار ندهید.

از طرفی می توانید برای حرف زدن در مورد یک موضوع که زمینه ساز غرغر کردن است، زمانی را مشخص کنید. برای مثال می توانید بگویید بعد از انجام دادن کاری که شروع کرده اید، در مورد موضوع مورد نظر صحبت می کنید تا مشکلات و سوء تفاهم های ایجاد شده برطرف گردند. در نهایت اگر در رابطه عاطفی خود با چنین مشکلی مواجه هستید و با راهکارهای غیر تخصصی، کارتان راه نمیفتد؛ بهتر است به مشاور مراجعه کنید.

برای اطلاع از تاثیر 12 قانون زندگی بر روی لینک کلیک کنید.

خلاصه مطلب

شاید در نگاه اول تصور کنید؛ غر زدن نمی تواند تبدیل به بک مشکل بزرگ شود. در حالی که این تصور اشتباه است و غرغر کردن یکی از دلایل مختل شدن روابط بین فردی است. به همین علت همه ما باید با نشانه های این مشکل، نحوه درمان و طرز برخورد با افراد غرغرو آشنا باشیم.

برای یادگیری تکنیک های عشق هوشمندانه، جادوی جذابیت و موفقیت کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up