مطالعه کنید:

مذاکره تلفنی

روش های متقاعد کردن شخص در مذاکره تلفنی

انجام مذاکره، بازاریابی و به طور کلی متقاعد کردن دیگران همیشه به صورت مستقیم و رو در رو انجام نمی شود، گاهی اوقات لازم است شخص را به صورت تلفنی متقاعد کنید. برای انجام یک مذاکره تلفنی نتیجه بخش و رسیدن به آنچه که می خواهید باید اصولی کار کنید و به چند اصل مهم توجه داشته باشید. بدون شک توجه نکردن به جوانب مختلف چنین مذاکراتی، شما را از رسیدن به آنچه که می خواهید محروم می کند.

متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که به دو تصور اشتباه در مورد این نوع از مذاکرات پایبند هستند؛ برخی تصور می کنند مذاکره کردن تلفنی کلا نتیجه بخش نیست و برخی هم فکر می کنند هر طوری که حرف بزنند درست است و تلفنی صحبت کردن نیازی به رعایت یکسری نکات خاص ندارد. به همین علت ما قصد داریم در این مقاله به بررسی روش های متقاعد کردن شخص در مذاکره تلفنی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

روش های متقاعد کردن شخص در مذاکره تلفنی

روش های متقاعد کردن در مذاکره تلفنی

کم نیستند تعداد کسانی که به واسطه موقعیت شغلی خود باید با دیگران مذاکره کنند. این مذاکرات می توانند برای بازاریابی و فروش محصولات یا ارائه خدمات باشند، یا اینکه برای شروع یک شراکت و همکاری. این افراد ممکن است در موقعیتی قرار بگیرند که امکان مذاکره حضوری و مستقیم نداشته باشند و به همین علت مجبور به انجام یک مذاکره تلفنی شوند. کسانی که در این زمینه حرفه ای و کاربلد محسوب می شوند و در کار خود موفق هستند؛ به چند اصل مهم در مورد انجام مذاکرات تلفنی توجه می کنند. از جمله مهم ترین روش های متقاعد کردن شخص در مذاکرات تلفنی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

موضوع مذاکره را به درستی مطرح کنید

متاسفانه برخی افراد از همان شروع مذاکره و مکالمه تلفنی آنقدر مبهم صحبت می کنند که فرد مقابل اصلا متوجه منظورشان نمی شود و به همین علت نمی تواند در آن مورد تصمیم گیری کند و به توافق برسد. بنابراین به عنوان اولین اقدام خود در مذاکره تلفنی باید موضوع را به طور واضح، شفاف و ساده مطرح کنید.

برای اطلاع از راهکارهای رعایت آداب معاشرت در محیط کار بر روی لینک کلیک کنید.

پیام های کوتاه و قابل فهم منتقل کنید

برای اینکه حوصله مخاطب خود را سر نبرید و در عین حال آنچه که می خواهید را به درستی منتقل کنید؛ باید جملات کوتاه و قابل فهم بیان کنید. آنقدر جملات خود را طولانی نکنید که مخاطب یادش برود اول جمله چه بوده و آخرش به چه چیزی ختم می شود. دیدی چی شد؟

مبتنی بر واقعیت حرف بزنید

در مذاکره و گفتگوی تلفنی قرار بر فریب دادن مخاطب نیست، بنابراین باید مانند یک مذاکره رو در رو مبتنی بر واقعیت حرف بزنید، صادق باشید و قصد فریب دادن مخاطب را نداشته باشید. فراموش نکنید اگر به این اصل توجه نداشته باشید ممکن است در آخرین لحظه مذاکره، ورق برگردد و نتیجه دلخواه را کسب نکنید.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی عشق هوشمندانه بر روی لینک کلیک کنید.

به مخاطب فرصت حرف زدن بدهید

اصول مذاکره تلفنی

برای اینکه بتوانید از آنچه که مخاطب در ذهن دارد مطلع شوید و از طرفی اعتماد او را جلب کنید؛ باید به مخاطب خود در مذاکره تلفنی فرصت پاسخ دادن و حرف زدن بدهید. به این ترتیب یک مذاکره اصولی انجام می شود و احتمال رسیدن به موفقیت بیشتر خواهد شد.

طوری حرف بزنید که مخاطب باور کند همه چیز را پذیرفته است

دست پیش بگیرید که پس نیفتید! برای رسیدن به نتیجه دلخواه در مذاکره تلفنی باید آنقدر با اعتماد به نفس و اصولی حرف بزنید که مخاطب باور کند پیشنهادات شما را پذیرفته است و این بهترین فرصتی محسوب می شود که تا به حال با آن مواجه شده است. اوه اوه عجب نکته ای بود!

برای آشنایی با مدل لایه ای تعارض بر روی لینک کلیک کنید.

لحن و تن صدای مناسب داشته باشید

برای جذب و متقاعد کردن مخاطب در مذاکرات تلفنی باید لحن و تن صدای مناسب داشته باشید. در مذاکرات تلفنی؛ مخاطب چهره شما را نمی بیند، پس باید با صدای خود بر ذهن او نفوذ کنید. باید برای نشان دادن جدیت، تعجب، شوخ طبعی و غیره لحن مناسب داشته باشید و بلندی صدای شما در تمام طول مذاکره یکسان نباشد.

طوطی وار صحبت نکنید

برای داشتن یک مذاکره تلفنی خوب و نتیجه بخش، باید نکاتی که در نظر دارید را از قبل یادداشت کنید و حین مذاکره از آن ها استفاده نمایید، ولی نباید یک متن کامل بنویسید و طوطی وار از روی آن بخوانید و پیش بروید. متاسفانه با انجام این کار به مخاطب خود نشان می دهید یک فرد غیر حرفه ای هستید و شانس موفقیت را از خودتان می گیرید.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و موفقیت کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

نصیحت نکنید

راهکارهای مذاکره تلفنی موفق

بدون شک کسی دوست ندارد برای انجام دادن کارهایش مورد قضاوت و نصیحت قرار بگیرد. این در حالی است که مذاکره های تلفنی هم کلا جای نصیحت نیستند، بنابراین به هیچ عنوان نباید مخاطب خود را برای پذیرش خواسته هایتان نصیحت کنید.

نتیجه گیری عجولانه ممنوع!

برای رسیدن به خواسته هایتان در مذاکره تلفنی نباید بر مبنای حدس هایی که می زنید، خیلی زود نتیجه گیری کنید و آنچه که در ذهن دارید را به زبان بیاورید. احتمال اینکه حدس های شما اشتباه باشد و نتیجه گیری عجولانه به ضررتان شود، خیلی زیاد است.

برای اطلاع از استراتژی های یک مذاکره حرفه ای بر روی لینک کلیک کنید.

خلاصه مطلب

انجام مذاکرات همیشه حضوری و مستقیم نیستند و مذاکره کننده ها نمی توانند با برقراری ارتباط چشمی به انجام مذاکره بپردازند. گاهی اوقات برای رسیدن به خواسته هایتان باید مذاکره تلفنی انجام دهید. برای موفقیت در انجام چنین مذاکراتی هم باید از یکسری اصول پیروی کنید.

برای یادگیری تکنیک های شخصیت شناسی، هوش کلامی و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up