مطالعه کنید:

شرایط بحرانی

در شرایط بحرانی چگونه درست فکر کنیم؟

بدون شک همه ما در طول زندگی هزاران بار در موقعیت هایی قرار می گیریم که باید در مورد موضوعات مختلف تصمیم گیری کنیم. نکته مهم ماجرا مربوط به فکر کردن و تصمیم گیری در شرایط بحرانی است. متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که در شرایط غیر عادی و به اصطلاح بحرانی، تمرکز خود را از دست داده، نمی توانند تصمیم گیری کنند و یا گزینه های اشتباه را انتخاب می کنند.

تصمیم گیری درست، اصولی و به موقع یکی از عوامل رسیدن به موفقیت محسوب می شود، از طرفی شکل گیری شرایط و موقعیت های بحرانی هم برای هر کسی رخ می دهد، بنابراین باید به فکر یادگیری نحوه تصمیم گیری درست در این شرایط باشید. با رعایت یکسری نکات اصولی و کاربردی می توانید ترس از تصمیم گیری در موقعیت های بحرانی را از بین ببرید. به همین علت ما قصد داریم در این مقاله به بررسی راهکارهای درست فکر کردن در شرایط بحرانی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

نحوه درست فکر کردن در شرایط بحرانی

درست فکر کردن در شرایط بحرانی

پیشرفت در زندگی و رسیدن به موفقیت به عوامل مختلفی وابسته است که یکی از آن ها درست فکر کردن محسوب می شود. برای اینکه بتوانید کارهای مهم و سازنده انجام داده و به اهداف مورد نظرتان برسید باید به درستی فکر کرده و تصمیم گیری کنید. بدون شک همه روزها و موقعیت های زندگی، گل و بلبل و پر از آرامش نیستند؛ بنابراین باید نحوه درست فکر کردن در شرایط بحرانی را هم یاد بگیرید. از جمله راهکارهای درست فکر کردن و تصمیم گیری در موقعیت های بحرانی می توانیم به موارد نامبرده در ادامه مطلب اشاره کنیم:

آرامش خود را حفظ کنید

اولین اقدامی که برای درست فکر کردن در شرایط بحرانی باید انجام دهید؛ حفظ آرامش است.

بدون شک در موقعیت های بحرانی، آرامش هر کسی مختل می شود ولی پیروز میدان کسی است که بتواند دوباره آرامش خود را حفظ کند. حفظ آرامش به افزایش تمرکز کمک کرده و این دقیقا همان چیزی است که در موقعیت های بحرانی به آن نیاز دارید. اوه اوه عجب نکته ای بود!

برای اطلاع از نقش امید در زندگی بر روی لینک کلیک کنید.

به موضوعات دیگر فکر نکنید

یرای اینکه بتوانید در مورد موضوعی که با آن در شرایط بحرانی مواجه شده اید، درست فکر کنید؛ باید از فکر کردن به موضوعات دیگر خودداری کنید.

به این ترتیب بیشتر بازدهی ذهن صرف فکر کردن به موضوعی می شود که باید در همان لحظه در موردش تصمیم گیری کنید. فراموش نکنید شما در همه موقعیت های زندگی، دیگران را در کنار خود ندارید، پس باید مستقل تصمیم گرفتن را یاد بگیرید.

سوالات دیگران را درست درک کنید

در شرایطی که به واسطه پرسش های دیگران یک موقعیت بحرانی برایتان ایجاد می شود و شما موظف هستید به سوالات آن ها پاسخ دهید؛ باید سوالات را به درستی و به طور کامل درک کنید. برای انجام این کار هم می توانید از فرد یا افراد مقابل خود بخواهید سوالاتشان را دوباره تکرار کنند.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی دومینوی هیجانات بر روی لینک کلیک کنید.

عجله نکنید

نحوه تصمیم گیری در شرایط بحرانی

برای حرف زدن، پاسخ دادن، اعلام نظر و موارد این چنینی در شرایط بحرانی، عجله نکنید.

درست است که شرایط و موقعیت ایجاد شده عادی نیست، ولی قرار بر شروع یک مسابقه هم نبوده و کسی شما را مجبور به عجله کردن نمی کند. به همین علت باید به اندازه کافی تا حدی که راه دارد به خودتان فرصت دهید و هرگز برای پاسخگویی عجله نکنید. برگرد عقب دوباره بخون!

فرصت بخرید

فکر کردن اصولی، درست و نتیجه بخش نیازمند صرف وقت است، به همین علت بهتر است از مخاطبان خود زمان بخرید. برای انجام این کار در شرایط بحرانی می توانید خودتان سوال پرسیده شده را دوباره تکرار کرده، به آن فکر کنید، چند لحظه ای مکث کرده و سپس پاسخ های مناسب را بیان کنید.

برای اطلاع از نحوه تحمل شرایط سخت در زندگی بر روی لینک کلیک کنید.

واضح صحبت کنید

گاهی اوقات مبهم صحبت کردن نه تنها باعث ایجاد سوء تفاهم برای مخاطبان می شود، بلکه افکار خودتان را نیز به هم می ریزد. مبهم صحبت کردن باعث فراموشی افکار یا حتی شک کردن به درست بودن آن ها می شود. به همین علت بهتر است واضح صحبت کردن را تمرین کنید تا در موقعیت های بحرانی هم بنا به عادت همیشگی، واضح حرف بزنید.

حاشیه سازی نکنید

متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که خودشان باعث به هم ریختن افکار و جلوگیری از درست فکر کردن می شوند. چنین افرادی با حاشیه سازی، بیان موضوعات بی ربط، ایجاد شک و ابهام؛ کاری می کنند تا شرایط بحرانی تر شده و تصمیم گیری درست، سخت تر شود. بنابراین خودتان باعث به هم ریختن اوضاع نشوید.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

چگونه درست فکر کردن را مدیریت کنیم؟

چگونه درست فکر کردن را مدیریت کنیم

درست فکر کردن؛ آن کار سخت و ترسناکی که برخی افراد تصور می کنند، نیست.

اگر اصول درست فکر کردن، تصمیم گیری صحیح و نحوه مدیریت آن ها را یاد بگیرید؛ می توانید در موقعیت ها و شرایط بحرانی هم انتخاب های درستی داشته باشید. برای تحقق این هدف باید از تکنیک های یوگا، مدیتیشن و تنفس آگاهانه برای حفظ آرامش استفاده کنید. همچنین باید توانایی و قدرت خلاقیت خود را تقویت کرده تا راهکارهای اصولی را برای هر موضوع پیدا کنید.

بهتر است همواره و در هر موقعیتی از پردازش افکار منفی و مزاحم خودداری کنید تا به این کار عادت کرده و در موقعیت های بحرانی هم به سرعت افکار مزاحم را از ذهن دور کنید. حتی در چنین شرایطی می توانید از دیگران کمک بگیرید، البته کسانی که مورد اعتماد هستند و قصد ندارند با سوال هایشان شما را به چالش بکشند. مطلب سنگین نبود که؟

برای اطلاع از اهمیت صداقت در زندگی بر روی لینک کلیک کنید.

خلاصه مطلب

بدون شک هر کسی در طول زندگی خود در موقعیت ها و شرایط بحرانی قرار می گیرد. در این شرایط باید به درستی فکر کرده و اصولی تصمیم گیری کنیم. کسانی که درست فکر کردن در موقعیت های بحرانی را یاد نگرفته اند؛ با چالش های جدی مواجه خواهند شد. قطعا هر کاری که با کسب مهارت و به صورت اصولی انجام می شود، نتایج بهتری به همراه خواهد داشت.

برای یادگیری تکنیک های شخصیت شناسی، هوش کلامی و نقشه ذهنی در سخنرانی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up