مطالعه کنید:

درمان پرحرفی

روش های درمان پرحرفی

همه مردم در حرف زدن و گوش دادن تعادل را رعایت نمی کنند؛ برخی پرحرف هستند و برخی هم کم حرف. البته دلایل ایجاد چنین شرایطی می توانند ریشه ای باشند و نیازمند انجام بررسی های بیشتر. برای درمان پرحرفی راهکارهای مختلفی وجود دارند که باید از آن ها مطلع شوید و برای بهره مندی از مزایای آن ها تمرین کنید. متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که پرحرفی را مشکل محسوب نمی کنند و به کار خودشان ادامه می دهند.

آنقدر در مقابل دیگران پرحرفی می کنند تا اینکه روابطشان مختل شده و با تنهایی مواجه می شوند. همین تنهایی هم می تواند باعث تجدید پرحرفی شود و این چرخه همچنان ادامه داشته باشد. بنابراین درمان به موقع این موضوع و تغییر جهت آن به سمت تبدیل شدن به یک مهارت برای برقراری ارتباط با دیگران برای کسانی که به اصطلاح پرحرف هستند، ضروری محسوب می شود. به همین علت ما قصد داریم در این مقاله به بررسی راه های درمان پرحرفی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

روش های درمان پرحرفی

روش های درمان پرحرفی

حرف زدن با دیگران نه تنها موضوع منفی و دردسرسازی نیست، بلکه باعث شکل گیری روابط بین فردی می شود. همه ما به صحبت کردن با دیگران نیاز داریم، ولی باید به چند نکته مهم در این مورد توجه کنیم؛ در کنار حرف زدن باید شنونده خوبی هم باشید. کسی که مدام حرف می زند ولی به صحبت های دیگران توجهی نمی کند، در نهایت با مشکلات جدی مواجه خواهد شد. وقتی صحبت از برقراری ارتباط به میان می آید باید ارسال و دریافت پیام صورت بگیرد. اگر شما صحبت کنید و فرصت حرف زدن را به فرد مقابل ندهید، در واقع ارتباطی شکل نگرفته است. چنین روابطی در نهایت دچار مشکلات جدی شده و به پایان می رسند. به همین علت باید از راه های درمان پرحرفی مطلع شوید و برای بهره مندی از مزایای آن ها تمرین کنید. از جمله این راهکارها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

علت پرحرفی را پیدا کنید

اولین اقدامی که برای درمان پرحرفی باید انجام دهید؛ شناسایی علل این مشکل است.

متاسفانه برخی افراد بنا به سبک تربیتی اشتباه و برخورد نامناسب والدین دچار پرحرفی شده اند و از هر فرصتی برای حرف زدن استفاده می کنند. برخی هم به واسطه تنهایی های طولانی مدت است که هنگام برخورد با دیگران مدام حرف می زنند. بنابراین باید علل پرحرفی را پیدا کرده و تا حد امکان آن ها را برطرف کنید.

برای اطلاع از راهکارهای داشتن امید به آینده بر روی لینک کلیک کنید.

هیجانات خود را کنترل کنید

برخی افراد با دیدن دوستان و عزیزان خود هیجانی می شوند، سر از پا نمی شناسند و آنقدر حرف می زنند تا اینکه فرد مقابل خود را کلافه می کنند. اگر شما هم جزء همین افراد هستید؛ بهتر است هیجانات و احساسات خود را کنترل کنید. بهترین راهکار هم در این مورد، تقویت هوش عاطفی یا هیجانی محسوب می شود.

یک لحظه مکث کنید

هنگام صحبت کردن با دیگران هر چند دقیقه یکبار مکث کنید و به خودتان بگویید چقدر حرف زده ام؟ طولانی نشده؟ آیا وقت آن نرسیده که حرف های فرد مقابل را بشنوم؟ به این ترتیب قدم مهمی را برای درمان پرحرفی بر می دارید. در این شرایط به خودتان تلنگر وارد می کنید و متوجه خواهید شد که وقت گوش دادن رسیده است یا نه. دیدی چی شد؟

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی دومینوی هیجانات بر روی لینک کلیک کنید.

به زبان بدن مخاطب توجه کنید

راههای درمان پرحرفی

برای اینکه متوجه شوید در حال پرحرفی هستید یا نه، می توانید به زبان بدن فرد مقابل توجه کنید. ببینید او مدام در حال نگاه کردن به ساعت است، هر چند لحظه یکبار به در و دیوار نگاه می کند، آیا با وسایل روی میز بازی کرده و به هر چیزی توجه می کند به جزء حرف های شما؟ اگر چنین رفتارهایی را دیدید باید به فکر درمان پرحرفی باشید. متاسفانه کم نیستند تغداد کسانی که بدون توجه به شرایط مخاطب خود، حرف می زنند و وقفه ای در کارشان نیست.

به ذهنتان آرامش بدهید

بدون شک بعد از چند دقیقه صحبت کردن، ذهن شما خسته می شود. برخی افراد در این شرایط هم به حرف زدن ادامه می دهند و بعد از گذشت مدت زمانی، احساس می کنند در وجودشان انرژی باقی نمانده است. بر همین اساس برای درمان پرحرفی می توانید به ذهنتان فکر کنید و با سکوت کردن، آرامش را برایش فراهم کنید.

برای اطلاع از تکنیک های ایجاد انگیزه در زندگی بر روی لینک کلیک کنید.

وسط حرف دیگران نپرید

یکی دیگر از راه های درمان پرحرفی که بسیار هم موثر واقع می شود؛ نپریدن وسط حرف دیگران است.

اگر فرد مقابل در حال حرف زدن است؛ لزومی ندارد شما هم صحبت کردن را آغاز کنید و رشته کلام را از او بگیرید. بدون شک با انجام این کار نه تنها پرحرف می شوید بلکه به مخاطب خود نیز بی احترامی می کنید.

به دیگران هم فکر کنید

تصور نکنید تنها کسی که در این دنیا دوست دارد با دیگران صحبت کند؛ شما هستید. قطعا همه مردم تمایل دارند با دوستان، اعضای خانواده و اطرافیان خود حرف بزنند و یک گوش شنوا داشته باشند. به همین علت بهتر است این موضوع را در ذهن خود نهادینه کنید و فرصت حرف زدن را نیز به مخاطبان بدهید.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

از تاثیر مدیتیشن غافل نشوید

برطرف کردن پرحرفی

انجام تمرینات یوگا و مدیتیشن به شما آرامش می دهد؛ به این ترتیب می توانید هیجانات خود را کنترل کنید، به ذهنتان استراحت بدهید و به طور کلی درمان پرحرفی را به نتیجه برسانید. اگر در حرف زدن مسلط هستید و تا قبل از اینکه پرحرفی کنید دیگران از هم صحبتی با شما لذت می برند، باید از این مهارت برای تاثیرگذاری بر دیگران و برقراری ارتباط های موثر استفاده کنید. مدیتیشن به شما کمک می کند آرامش خود را حفظ کرده و به موقع با دیگران صحبت کنید. برگرد عقب دوباره بخون!

تمرکز خود را حفظ کنید

متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که آنقدر به فکر حرف زدن هستند و از هر فرصتی برای پرحرفی استفاده می کنند که حین شنیدن حرف های دیگران، تمرکز خود را از دست می دهند. این افراد هنگام شنیدن صحبت های مخاطب خود، در ذهنشان به موضوغاتی که قرار است خودشان در مورد آن ها صحبت کنند فکر می کنند. به همین علت تمرکز خود را از دست داده و حتی نمی دانند مخاطبشان چه می گوید. در نتیجه از هر فرصتی حتی سی ثانیه ای هم برای حرف زدن استفاده می کنند.

برای اطلاع از دلایل شکست خوردن رابطه عاطفی بر روی لینک کلیک کنید.

دست از صحبت در مورد خودتان بردارید

به نظر شما یک نفر تا چه اندازه می تواند در مورد خودش با دیگران صحبت کند؟ متاسفانه برخی افراد این کار را تا هر زمان که بخواهند انجام می دهند. بهتر است بدانید هنگام صحبت کردن با دیگران نباید مدام از خودتان بگویید، به این ترتیب به درمان پرحرفی هم کمک کرده و دیگران را از خودتان دور نمی کنید.

خلاصه مطلب

حرف زدن با دیگران تا جایی خوب و موثر است که تبدیل به پرحرفی نشود. متاسفانه پرحرفی می تواند نتیجه ای برعکس بر روابط بین فردی داشته باشد و باعث مختل شدن این روابط شود. به همین علت درمان پرحرفی باید به موقع انجام شود تا از ایجاد مشکلات جدی جلوگیری به عمل آید.

برای یادگیری تکنیک های ساخت شخصیت قدرتمند، هوش کلامی و جذابیت کلام می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up