مطالعه کنید:

تظاهر به احساسات غیرواقعی

آسیب های تظاهر به احساسات غيرواقعی

یکی از موضوعات دردسرساز که در مورد ابراز احساسات وجود دارد؛ تظاهر به احساسات غیرواقعی است. آیا تا به حال در موقعیتی قرار گرفته اید که تظاهر به شاد بودن یا ناراحتی کنید؟ دلیل انجام این کار چه بوده و چه پیامدهایی برایتان به همراه داشته است؟ بدون شک تظاهر به داشتن هر چیزی ممکن است کار شما را در یک موقعیت خاص راه بیندازد، ولی در طولانی مدت و با تکرار همان کار، با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

تظاهر به داشتن اعتماد به نفس، تظاهر به موفق بودن و تظاهر به داشتن یک احساس خاص همگی دارای پیامدها و آسیب هایی هستند که زندگی را با مشکلات جدی مواجه می کنند. به همین علت در صورتی که با چنین موضوعاتی مواجه هستید باید بر آن ها غلبه کنید و از طرفی از شکل گیری چنین تظاهراتی از همان ابتدا جلوگیری کنید. با توجه به اهمیت رفع مشکلات و موانع در زندگی، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف تظاهر به احساسات غیر واقعی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

دلایل تظاهر به احساسات غیرواقعی

دلایل تظاهر به احساسات غیرواقعی

موضوعی که در مورد آن صحبت می کنیم مفهومی کاملا واضح داشته و عنوان آن بیان کننده مفهوم آن نیز هست. در واقع همه مردم می دانند که تظاهر کردن به احساسات غیرواقعی چیست. زمانی که احساساتی برخلاف آنچه که در وجودتان هست را ابراز می کنید، یعنی احساساتی غیرواقعی را نشان داده اید. نکته مهم ماجرا این است که تظاهر به احساسات غیرواقعی، دلیل دارد و اطلاع از آن ها برای غلبه بر ابراز چنین احساساتی بسیار مهم است. متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که بنا به دلایلی ریشه ای با این موضوع مواجه هستند و بسیاری از جوانب زندگی شان تحت تاثیر قرار گرفته است. از جمله این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

جلوگیری از ایجاد مشکلات

حتما تا به حال با کسانی برخورد داشته اید که کل زندگی شان را صرف قضاوت کردن دیگران می کنند. این افراد مدام در حال سرک کشیدن در زندگی دیگران هستند، کارهایشان را بررسی می کنند و تا می توانند آن ها را قضاوت، سرزنش و نصیحت می کنند. همین موضوع باعث شده تا برخی از مردم برای جلوگیری از مورد قضاوت قرار گرفتن توسط دیگران، احساسات واقعی خود را ابراز نکنند. از طرفی کم نیستند تعداد کسانی که به دلیل ابراز احساسات واقعی مانند خشم، دیگران را از خود رنجانده و زندگی شان با مشکلات جدی مواجه شده است. به همین علت سعی می کنند احساسات واقعی خود را پنهان کرده و تظاهر به احساساتی غیرواقعی کنند.

کمبود اعتماد به نفس

تو چرا اینقدر می خندی؟ چه زندگی برای خودت ساختی که اینقدر شاد و خوشحالی؟ اصلا چه دلیلی داره همیشه لبخند بزنی؟ در میان اطرافیان ما کسانی وجود دارند که از جانب خانواده خود با چنین جملاتی مواجه هستند. متاسفانه کم نیستند تعداد والدین یا همسرانی که خوش اخلاق بودن، لبخند زدن و خندیدن در جمع را موضوعی عجیب می دانند، به همین علت اعضای خانواده خود را از ابراز چنین احساساتی منع می کنند. کسانی که مورد چنین برخوردهایی قرار می گیرند؛ به تدریج اعتماد به نفس خود را از دست داده و مجبور به تظاهر احساسات غیرواقعی هستند. برگرد عقب دوباره بخون!

برای اطلاع از راه های تغییر احساسات ناخوشایند بر روی لینک کلیک کنید.

تمایل به برقراری ارتباط

علت تظاهر کردن به احساسات غیرواقعی

بدون شک هر کسی در بازه های زمانی مختلف دوست دارد با دیگران در ارتباط باشد. با آن ها معاشرت کند، ساعات خوشی را سپری کرده و به طور کلی روابط اجتماعی سالم و موفقی داشته باشد. به همین علت ممکن است برخی افراد برای برقراری ارتباط با دیگران تظاهر به احساسات غیرواقعی کنند، در واقع احساسات خود را آنگونه که هست نشان ندهند.

کسب یک جایگاه شغلی

هر جایگاه شغلی که در این دنیا وجود دارد، دارای یکسری شرایط برای استخدام است. کم نیستند تعداد کسانی که برای کسب جایگاه شغلی مورد نظر، خود را آنگونه که هستند نشان نمی دهند. این افراد تظاهر به احساسات واقعی را یاد گرفته و به آن عادت کرده اند. ممکن است خشم خود را پنهان کنند و مدام لبخند بزنند، یا اینکه خوشحال شدن از ناراحتی دیگران را مخفی نگه دارند و به طور کلی به یکسری احساسات دیگر تظاهر کنند. اوه اوه عجب نکته ای بود!

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، جادوی جذابیت و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

آسیب های تظاهر به احساسات غیرواقعی

همانطور که گفتیم تظاهر به ابراز یکسری احساسات غیرواقعی ممکن است کار شما را در موقعیت مورد نظر راه بیندازد، ولی بدون شک در طولانی مدت پیامدهای منفی به همراه دارد. متاسفانه اغلب کسانی که تظاهر به احساسات غیرواقعی می کنند به این موضوع توجهی نداشته و زمانی به خودشان می آیند که کار از کار گذشته است. به همین علت بهتر است با پیامدهای این موضوع آشنا باشید تا به عنوان یک تلنگر عمل کرده و شما را از تظاهر کردن به احساسات غیرواقعی دور کند. از جمله این پیامدها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مختل شدن روابط

به نظر شما یک رابطه که بر مبنای احساساتی غیرواقعی بنا شده است، تا چه زمانی پایدار باقی می ماند؟ بدون شک چنین روابطی دیر یا زود مختل شده و جزء افسوس، چیزی برای فرد تظاهر کننده به احساسات غیرواقعی، به همراه ندارد. زمانی که دوست دارید با یک فرد یا گروهی خاص در ارتباط باشید و احساسات واقعی شما مانع از تحقق این هدف می شود؛ یا باید ابراز احساسات خود را به روشی درست کنترل کنید یا اینکه شانس خود را برای نشان دادن احساسات واقعی تان امتحان کنید.

فراموشی احساسات واقعی

پیامد تظاهر به احساسات غیرواقعی

یکی از پیامدهای تظاهر به احساسات غیرواقعی؛ فراموش کردن احساسات واقعی است.

وقتی مدام در حال نشان دادن احساسات غیرواقعی هستید، ذهنتان باور می کند که شما این احساسات را دارید. در نتیجه خود واقعی تان را فراموش کرده و در طولانی مدت با افسوس مواجه خواهید شد. در این شرایط با خودتان تکرار می کنید؛ ای کاش برای یکبار هم که شده احساس واقعی را ابراز می کردم و نتیجه را می دیدم. دیدی چی شد؟

برای اطلاع از مفهوم طرز فکر رشد بر روی لینک کلیک کنید.

ایجاد سردرگمی

الان که گفتم ناراحت نیستم، اشکالی نداره دیگه، مگه چی شده؟ دلم شکسته ولی به روی خودم نیاوردم؛ یعنی واقعا ناراحت نشدم؟ پس چرا اولش به هم ریختم؟ خب الان باید چی کار کنم؟ زمانی که تظاهر به احساسات غیرواقعی تبدیل به یک عادت می شود، دچار سردرگمی خواهید شد. در این شرایط نمی دانید واقعا چه احساسی نسبت به موضوع موردنظر دارید.

ایجاد احساسات منفی نسبت به خود

کم نیستند تعداد کسانی که با وارد شدن یک تلنگر در مورد تظاهر به احساسات غیرواقعی، نسبت به خودشان بدبین می شوند. تصور می کنند برای ریاکاری یا کسب یک جایگاه، دیگران را فریب داده اند؛ به همین علت احساسات بدی نسبت به خودشان پیدا می کنند. چنین کسانی دچار درگیری های ذهنی شده و تمرکز خود را برای انجام کارهای مهم و در نتیجه رسیدن به موفقیت از دست می دهند.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی دومینوی هیجانات بر روی لینک کلیک کنید.

جلوگیری از تظاهر به احساسات غیرواقعی

به نظر شما کسی که شخصیت سالمی دارد و انجام کارهای اشتباه را دوست ندارد؛ بعد از مطلع شدن از پیامدهای تظاهر به احساسات غیر واقعی، به دنبال اطلاع از راهکارهای غلبه بر آن نخواهد بود؟ بدون شک کسانی که پیشرفت در زندگی، برقراری روابط بین فردی پایدار و به طور کلی صداقت را دوست دارند، به دنبال پیدا کردن راه های غلبه یا در واقع جلوگیری از ابراز احساسات غیرواقعی هستند. به همین علت در ادامه مطلب به چند مورد از این راهکارها اشاره می کنیم:

اعتماد به نفس خود را تقویت کنید

اگر تصور می کنید شما حق خندیدن، همدردی کردن یا حتی ناراحت شدن در موقعیت هایی خاص را ندارید؛ باید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. اعتماد به نفس بالا یکی از عوامل رسیدن به موفقیت در هر زمینه ای محسوب می شود. بنابراین برای ابراز احساسات واقعی، نترسید و آنچه که در وجودتان شکل گرفته است را به صورت کنترل شده و نه تغییر کرده و پنهان شده، نشان دهید.

هوش هیجانی خود را تقویت کنید

جلوگیری از تظاهر به احساسات غیرواقعی

آیا می دانید منظور از هوش عاطفی یا هیجانی (EQ) چیست؟ کسانی که احساسات خود و دیگران را به خوبی می شناسند و ابراز احساسات خود را کنترل می کنند؛ هوش هیجانی بالایی دارند. این افراد تظاهر به احساسات غیرواقعی نمی کنند، بلکه احساسات خود را کنترل کرده و به موقع ابراز می کنند. به همین علت بهتر است برای جلوگیری از ابراز احساسات غیرواقعی؛ هوش هیجانی خود را تقویت کنید.

برای یادگیری تکینک های ساخت شخصیت قدرتمند، زبان بدن و موفقیت کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

با یک فرد مورد اعتماد صحبت کنید

گاهی اوقات خودمان هر چقدر که فکر می کنیم، راهکاری مناسب برای غلبه بر مشکلات پیدا نمی کنیم. در این شرایط بهتر است با فردی مورد اعتماد صحبت کنیم تا احتمال پیدا کردن راهکارهای مناسب را افزایش دهیم. برای جلوگیری از تظاهر به احساسات غیرواقعی هم می توانید همین کار را انجام دهید. یادداشت کردی؟

با کسانی که شما را قضاوت می کنند، قطع ارتباط کنید

اگر دلیل شما برای تظاهر به احساسات غیرواقعی؛ در امان ماندن از قضاوت های دیگران است، بهتر است این مشکل را به صورت ریشه ای حل کنید.

برای انجام این کار باید به طور کلی ارتباط خود را با چنین کسانی قطع کنید. به این ترتیب از قضاوت آن ها نترسیده، خودتان را همانگونه که هستید نشان می دهید و آرامش را به زندگی تان بر می گردانید.

برای اطلاع از مفهوم روانشناسی مثبت گرا بر روی لینک کلیک کنید.

خلاصه مطلب

برخی از موضوعات یا در واقع مشکلاتی که در زندگی شکل می گیرند برای برخی افراد ساده و بی اهمیت هستند. در حالی که همین موضوعات ساده در طولانی مدت تبدیل به موانع پیشرفت در زندگی می شوند. تظاهر به احساسات غیرواقعی هم جزء همین موضوعات بوده و اصلا ساده و بی اهمیت نیست. به همین علت باید از تظاهر به چنین احساساتی خودداری کنید و در عوض هوش هیجانی خود را تقویت کنید.

برای یادگیری تکنیک های عشق هوشمندانه، آداب معاشرت و جذابیت کلام می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up