مطالعه کنید:

کاریزما کلاب

آشنایی با کاریزما کلاب

شناخت ارزش های فردی، کسب توانایی در برقراری ارتباط، کاریزماتیک بودن و داشتن حس رضایت از زندگی آنقدر موضوعات مهمی هستند که کاریزما کلاب به عنوان یک دورهمی ویژه اعضاء برای بررسی این موضوعات برگزار می شود. در این دورهمی؛ شرکت کنندگان با موضوعات مختلفی آشنا می شوند که برای پیشرفت در زندگی ضروری محسوب شده و در عین حال کاملا قابل اجرا هستند.

در واقع توضیحاتی که در کاریزما کلاب بیان می شوند نه تنها علمی و بررسی شده هستند، بلکه در حد حرف و شعار باقی نمی مانند و هر کسی که واقعا قصد پیشرفت در برقراری ارتباط، ساخت شخصیت کاریزماتیک و افزایش رضایت از زندگی داشته باشد؛ می تواند از راهکارها استفاده کند و از مزایای آن ها بهره مند شود. با توجه به اهمیت و نقش ساخت شخصیت کاریزماتیک در زندگی و برقراری ارتباط های پایدار و موفق، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف کاریزما کلاب بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کاریزما کلاب چیست؟

کاریزما کلاب چیست

کاریزما کلاب را می توانیم به باشگاه افراد کاریزماتیک یا کاریزماتیک ها تعبیر کنیم؛ دورهمی که شرکت کنندگان آن با موضوعاتی کاربردی برای داشتن روابط بین فردی بهتر، ساختن شخصیت کاریزماتیک و به طور کلی رضایت از زندگی آشنا می شوند. در این دورهمی علاوه بر اینکه مطالب مفیدی ارائه می شوند، شرکت کنندگان هم می توانند سوالات خود را مطرح کنند، با یکدیگر به تبادل نظر بپردازند و به طور کلی آموزش های کاریزما کلاب را بهتر و بیشتر درک کنند. تا اینجای مطلبو گرفتین؟

برای کسب اطلاعاتی در مورد سمینار کاریزما کلاب، بر روی لینک کلیک کنید.

تکنیک های تبدیل شدن به شخصیت کاریزماتیک

تکنیک های تبدیل شدن به شخصیت کاریزماتیک به کمک کاریزما کلاب

آیا می دانید منظور از کاریزماتیک بودن چیست؟ آیا تا به حال با افراد کاریزماتیک برخورد داشته اید؟ کاریزماتیک بودن را نمی توانیم در یک جمله مشخص و واحد تعریف کنیم؛ بلکه بهتر است بگوییم کسی که با حرف زدن، طرز برخورد و حتی زبان بدنش بر دیگران تاثیر می گذارد و بر ذهنشان نفوذ می کند؛ شخصیت کاریزماتیک دارد. چنین کسانی در حال نقش بازی کردن، تقلید و مصنوعی رفتار کردن نیستند؛ بلکه شخصیتشان به نحوی شکل گرفته است که به دل می نشینند. از جمله راهکارهایی که برای ساخت یک شخصیت کاریزماتیک موثر واقع می شوند، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

احترام دیگران را رعایت کنید

بدون شک حرف ها و نحوه رفتار کسی که برای دیگران احترامی قائل نیست مورد توجه قرار نمی گیرد. قطعا شما با دیدن کسی که به دیگران بی احترامی می کند به خودتان نمی گویید؛ به به چقدر جذابه! در این شرایط سعی می کنید از چنین فردی دور بمانید. بنابراین برای تبدیل شدن به یک فرد کاریزماتیک باید احترام دیگران را رعایت کنید.

برای یادگیری تکنیک های ساخت شخصیت قدرتمند، هوش کلامی و جذابیت کلام می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

شنونده خوبی باشید

بدون شک تا به حال با کسانی برخورد داشته اید که مدام در حال حرف زدن هستند و فرصت بیان یک جمله تاکیدی را نیز به مخاطبان خود نمی دهند. بهتر است بدانید چنین کسانی را نمی توانیم کاریزماتیک محسوب کنیم زیرا شنونده خوبی برای دیگران نیستند. مگر تا چه زمانی می توانید به حرف های چنین کسانی گوش دهید و در عین حال وانمود کنید که بسیار جذاب هستند؟ پس باید به اندازه کافی و به موقع به حرف های دیگران گوش دهید.

برای اطلاع از جزئیات قانون 50_30_10_10 بر روی لینک کلیک کنید.

با دیگران همدلی کنید

برای داشتن یک شخصیت کاریزماتیک باید قضاوت، سرزنش و نصیحت دیگران را کنار بگذارید و به جای آن ها با مخاطبان خود همدلی کنید. اگر مشکلی برای اطرافیان شما پیش می آید باید به جای سرزنش کردن، خودتان را به جای آن ها قرار دهید تا بتوانید احساسشان را درک کرده و در کنارشان حضور داشته باشید.

از زبان بدن کمک بگیرید

ساخت شخصیت کاریزماتیک به کمک کاریزما کلاب

ارتباط چشمی برقرار کنید، راه رفتن و نشستن اصولی داشته باشید، لبخند بزنید، دست بدهید، به آراستگی ظاهر اهمیت دهید و از هر تکنیک دیگری که جزء زبان بدن محسوب می شوند استفاده کنید تا بتوانید بر ذهن دیگران نفوذ کنید.

دیگران را تحسین کنید

موفقیت کسی مانع رسیدن شما به موفقیت در زندگی نمی شود؛ بنابراین از پیشرفت دیگران خوشحال باشید، آن ها را تحسین و تشویق کنید. با انجام این کار آن چنان بر دل می نشینید که مخاطب شما نمی داند چگونه بر او تاثیر گذاشته اید. برگرد عقب دوباره بخون!

در کاریزما کلاب تمام راهکارهای اصولی که برای ساخت یک شخصیت کاریزماتیک به آن ها نیاز دارید را یاد می گیرید.

ارتباط برقرار کردن با دیگران

به نظر شما کسی که نمی تواند با دیگران به درستی ارتباط برقرار کند و روابط خود را با اطرافیان حفظ کند، با مشکلات جدی مواجه نخواهد شد؟ چنین کسانی به واسطه تنها ماندن در زندگی شخصی، کاری و اجتماعی با چالش های مختلف مواجه نمی شوند و از مسیر رسیدن به موفقیت دور نمی مانند؟ بدون شک همه ما به برقراری ارتباط با دیگران و حفظ روابط خود نیاز داریم، ولی متاسفانه بسیاری از مردم نمی دانند چطور با دیگران ارتباط برقرار کنند. از جمله راهکارهای اصولی برای برقراری ارتباط با دیگران می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

از خودتان بیش از حد تعریف نکنید

برقراری ارتباط به کمک کاریزما کلاب

متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که تصور می کنند اگر در همان برخوردهای اول از خودشان تعریف و تمجید نکنند، رابطه خوبی شکل نمی گیرد. در حالی که برای برقراری ارتباط با دیگران نباید از خودتان بیش از حد تعریف کنید و فرد مقابل را در مورد خودشیفته بودن خودتان دچار شک و تردید کنید.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی عشق هوشمندانه بر روی لینک کلیک کنید.

وانمود نکنید همه چیز را می دانید

هیچ کسی همه چیز را نمی داند و در همه حوزه های این جهان هستی، تخصص ندارد. بنابراین سعی نکنید طوری وانمود کنید که در هر حوزه ای تخصص دارید و همه چیز را می دانید. با انجام این کار حوصله فرد مقابل را سر برده و از ادامه دادن به رابطه منصرف می کنید.

در کاریزما کلاب یاد می گیرید که چطور از طریق روش های اصولی، روابط پایدار و موفقی را با دیگران برقرار کنید.

حریم شخصی دیگران را رعایت کنید

صمیمی ترین روابط دوستانه هم نیازمند توجه به حد و حریم شخصی هستند، در غیر این صورت دیر یا زود با چالش های جدی مواجه می شوند. بنابراین برای برقراری ارتباط با دیگران و داشتن روابط موفق باید به حفظ حریم شخصی آن ها توجه کنید.

بی توقع کمک کنید

زندگی هیچ کسی در یک مسیر هموار و بدون مشکل پیش نمی رود، بنابراین باید سعی کنید کمک کردن بدون توقع را تبدیل به یک عادت خوب کنید. با انجام این کار نه تنها یک شخصیت کاریزماتیک می سازید و بر ذهن دیگران نفوذ می کنید، بلکه روابط پایدار و موفقی را نیز شکل خواهید داد.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

تفاوت های کاریزمای اصیل و غیر اصیل

تفاوت کاریزمای اصیل و غیر اصیل با کاریزما کلاب

آیا می دانید منظور از کاریزمای اصیل چیست؟ آیا با نشانه های کاریزمای غیر اصیل آشنا هستید؟ بهتر است بدانید کسانی که با رفتارهای ساختگی، برخوردهای مصنوعی و انجام کارهای غیر اصولی سعی می کنند جذاب به نظر برسند و به نحوی ذهن دیگران را در مورد خودشان منحرف کنند؛ در حال اغوا کردن هستند و می توان عنوان کاریزمای غیر اصلی را به شخصیت آن ها نسبت داد. از طرفی کسانی که طرز رفتار و حرف زدنشان بر پایه همدلی است، مصنوعی رفتار نمی کنند و به اصطلاح کارهایشان از دل بر می آید؛ از کاریزمای اصیل برخوردار هستند. در این میان کاریزمای اصیل است که باعث تاثیرگذاری بر دیگران و برقراری روابط موفق می شود.

در کاریزما کلاب با جوانب بیشتری از کاریزمای اصیل و غیر اصیل آشنا می شوید.

برای اطلاع از انواع تصویرسازی ذهنی بر روی لینک کلیک کنید.

پیدا کردن ارزش های اصیل خود و کاریزماتیک بودن

فراموش نکنید هر کسی دارای یکسری ارزش فردی و وجودی است که باید آن ها را شناسایی کند. متاسفانه اغلب مردم خودشان را آنطور که باید، نمی شناسند و به همین علت نمی توانند به کمک ارزش های فردی بر ذهن دیگران تاثیر بگذارند. برای شناخت ارزش های فردی خود و سپس استفاده از آن ها برای ساخت یک شخصیت کاریزماتیک باید به نحوه رفتار خود توجه کنید، به رفتارهای دیگران به خصوص کسانی که برایتان جذاب هستند نیز نگاه کنید و به بررسی این موضوع بپردازید که شما تا چه حد برای دیگران جذاب هستید. به این ترتیب برای کسب آگاهی در مورد آنچه که هستید بیشتر تلاش کرده و به کاریزماتیک بودن نزدیک می شوید. همانطور که گفتیم در کاریزما کلاب یاد می گیرید که چطور یک فرد جذاب و کاریزماتیک باشید.

رابطه هوش اجتماعی و کاریزماتیک بودن

رابطه هوش اجتماعی و کاریزماتیک بودن با سمینار کاریزما کلاب

آیا می دانید برخلاف تصور بسیاری از مردم؛ هوش انسان به منطق و قدرت حل مسائل ریاضی محدود نمی شود؟ در واقع براساس بررسی هایی که “هوارد گاردنر” انجام داده است؛ هر یک از ما می توانیم درجه های مختلفی از ده نوع هوش داشته باشیم که هوش اجتماعی هم یکی از آن ها محسوب می شود.

تاثیر هوش اجتماعی در برقراری روابط بین فردی، حفظ و پایداری آن ها موضوعی علمی و ثابت شده است و خوشبختانه رابطه مستقیمی هم با کاریزماتیک بودن دارد. کسی که از هوش اجتماعی بالایی برخوردار است؛ بهتر می تواند با دیگران ارتباط برقرار کنند، بهتر حرف بزند، رفتار کند و در نتیجه برای دیگران جذاب به نظر برسد. بنابراین برای کاریزماتیک بودن باید به فکر تقویت هوش اجتماعی خود نیز باشید. یادداشت کردی؟

برای اطلاع از اجزای سخنرانی بر روی لینک کلیک کنید.

رضایت از زندگی

شما تا چه اندازه از زندگی خود رضایت دارید؟ آیا می دانید راهکارهایی اصولی برای افزایش رضایت از زندگی وجود دارند؟ آیا می دانید یکی از موضوعات مهمی که در کاریزما کلاب بررسی می شود همین حس رضایت از زندگی است؟ برای داشتن یک زندگی بهتر، رسیدن به اهداف و در نتیجه افزایش رضایت از زندگی می توانید از راهکارهای نامبرده در ادامه مطلب استفاده کنید:

خوش بین و مثبت اندیش باشید

برای افزایش حس رضایت از زندگی باید به آمدن روزهای خوب امیدوار باشید، هنگام ایجاد مشکلات؛ روزنه امید را ببینید و به طور کلی به نیمه پر لیوان توجه کنید. کسب ویژگی های شخصیتی مانند خوش بینی و مثبت اندیشی؛ شما را به ساختن زندگی امیدوار می کنند و حس رضایت از زندگی را تقویت خواهند کرد. دیدی چی شد؟

موفقیت هایتان را مرور کنید

درک رضایت از زندگی به کمک کاریزما کلاب

بدون شک هر کسی در طول زندگی خود موفقیت های کوچک و بزرگ مختلفی را کسب می کند. گاهی اوقات لازم است موفقیت های کسب شده را مرور کنید تا احساس بهتری نسبت به خودتان و زندگی داشته باشید. به این ترتیب به خودتان یادآوری می کنید که شما هم استعدادها و توانایی های مختص به خود را دارید و می توانید زندگی را بسازید.

برای اطلاع از جزئیات یادگیری هوشمندانه به روش اجایل بر روی لینک کلیک کنید.

از مسیر لذت ببرید

درست است که فکر کردن به هدف باعث ایجاد انگیزه، تقویت اراده و افزایش تلاش می شود، ولی لذت بردن از مسیر هم مزیت های مختص به خود را دارد. فراموش نکنید زندگی فقط به معنای رسیدن، ساختن و به دست آوردن نیست؛ مسیری که برای رسیدن به اهدافتان از آن عبور می کنید هم جزء زندگی محسوب می شود و باید به آن توجه کنید. در کاریزما کلاب مهم ترین راهکارهای اصولی برای شکل گیری حس رضایت از زندگی بررسی خواهند شد.

خلاصه مطلب

موضوعات مختلفی وجود دارند که برای داشتن یک زندگی بهتر موثر واقع می شوند. ساخت شخصیت کاریزماتیک، برقراری ارتباط های موفق با دیگران و به طور کلی حس رضایت از زندگی از جمله موضوعاتی هستند که اغلب مردم اطلاع چندانی از آن ها ندارند. در کاریزما کلاب به بررسی دقیق تمام این موضوعات پرداخته می شود، شرکت کنندگان با یکدیگر به گفتگو و تبادل نظر می پردازند و در کنار آموزش هایی که دریافت می کنند، سوالات خود را نیز مطرح خواهند کرد.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up