مطالعه کنید:

افراد ناموفق

ویژگی های افراد ناموفق

همانطور که افراد موفق دارای ویژگی های مثبتی هستند و به همین علت به موفقیت می رسند، افراد ناموفق هم خصوصیاتی دارند که مانع از پیشرفت آن ها در زندگی می شوند. گاهی لازم است از تجربیات، سبک زندگی و ویژگی های دیگران مطلع شویم و درس بگیریم تا میزان نیاز ما به آزمون و خطا کمتر شود. چنانچه از ویژگی ها، عادت ها و خصلت های افرادی که موفق نیستند مطلع شویم، از این موارد دور مانده و خود را به اهدافمان نزدیک می کنیم. متاسفانه کم نیستند تعداد افرادی که حتی با اطلاع از موانع موجود در مسیر رسیدن به موفقیت، اقدامی برای رفع آن ها انجام نمی دهند. این موضوع می تواند ناشی از عدم انگیزه، ترس، معاشرت با افراد منفی نگر یا هر دلیل دیگری باشد. نکته مهم این است که چنین کسانی بتوانند بر مشکلات غلبه کرده و در زندگی پیشرفت کنند. با توجه به اهمیت کسب موفقیت در زندگی، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی ویژگی های افراد ناموفق بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

ویژگی های افراد ناموفق

ویژگی های افراد ناموفق

هر کسی رسیدن به موفقیت در زندگی را دوست دارد حتی افراد ناموفق. دلایل زیادی برای عدم پیشرفت در زندگی وجود دارند که برخی از آن ها به واسطه هدف گذاری اشتباه حاصل می شوند و برخی هم به واسطه کسب خصلت های منفی شکل می گیرند. برای مثال کسی که عادت های اشتباهی را در سبک زندگی خود دارد یا در واقع ویژگی های منفی کسب کرده، نمی تواند در زندگی خود موفق باشد. برخی افراد برای رهایی از این ویژگی ها تلاش می کنند ولی متاسفانه نمی دانند راه درست و اصولی برطرف کردن موانع کدامند. این در حالی است که برخی دیگر حتی برای پیشرفت در زندگی تلاش هم نمی کنند. اگر از آن ها بپرسید چرا اقدامی انجام نمی دهند، صدها بهانه بیان کرده و شما را از سوالی که پرسیده اید منصرف می کنند.

برای اطلاع از نقش خودسازی در رسیدن به موفقیت بر روی لینک کلیک کنید.

چند نکته مهم در مورد این موضوع وجود دارد؛ اول اینکه ما باید از ویژگی های کسانی که در زندگی موفق نیستند مطلع شویم تا از کسب آن ها توسط خودمان جلوگیری کنیم. دوم اینکه افراد ناموفق باید نسبت به دور شدن از عادت های اشتباه و رفع موانع رسیدن به موفقیت اقدام کنند. این هدف هم زمانی محقق می شود که چنین کسانی با ویژگی های منفی و عادت های اشتباه که مانع از دستیابی به موفقیت می شوند، آشنا گردند. به همین علت در ادامه مطلب به چند مورد از مهم ترین ویژگی ها و عادت های منفی کسانی که موفق نیستند، اشاره می کنیم:

برنامه ریزی ندارند

کسانی که در زندگی خود به موفقیت های مهم دست پیدا نمی کنند، برنامه ریزی اصولی ندارند.

این افراد اهدافی را برای خودشان مشخص می کنند و دوست دارند به موفقت برسند ولی برای تحقق اهداف خود برنامه ریزی نمی کنند. اطلاعی از اصول مدیریت زمان ندارند و نمی دانند چه طور انجام کارهای خود را بین ساعت های یک روز و یا یک هفته تقسیم کنند. در نتیجه با مشکل کمبود وقت مواجه شده یا اینکه ابتدا کارهای کم اهمیت را انجام می دهند و زمانی به سراغ کارهای مهم می روند که بی اثر شده اند.

کمبود اعتماد به نفس دارند

همه ما برای پیشرفت در زندگی به تقویت اعتماد به نفس نیاز داریم. اعتماد به نفس یعنی اطمینان داشتن نسبت به توانمندی ها و استعدادهای فردی. کسی که اعتماد به نفس خوبی دارد می داند که توانمندی های او زمینه رسیدن به موفقیت را فراهم می کنند.

کمبود اعتماد به نفس یکی از ویژگی های افراد ناموفق محسوب می شود.

چنین کسانی یا از اهمیت تقویت اعتماد به نفس بی اطلاع هستند، یا از راهکارهای تقویت آن مطلع نیستند و یا اینکه بنا به دلایل مختلف عمدا اعتماد به نفس خود را تقویت نمی کنند.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی دومینوی هیجانات بر روی لینک کلیک کنید.

از مشکلات فرار می کنند

احتمالا شما هم تا به الان بارها و بارها شنیده اید که به جای پاک کردن صورت مسئله باید به فکر پیدا کردن راه حل باشید. این موضوع مصداق بارز کسانی است که به جای مواجه شدن با مشکلات از آن ها فرار می کنند. توانایی و مهارت حل مسئله را تقویت نکرده و به طور کلی از برطرف کردن موانع منصرف می شوند. این مورد یکی از عادت های مخرب افراد ناموفق است که یک مانع بزرگ برای دستیابی به موفقیت محسوب می شود.

مسئولیت پذیر نیستند

کسانی که موفقیت های مهم یا حتی ساده ای را در زندگی خود کسب نمی کنند، تمایلی به قبول مسئولیت ندارند. اگر از افراد ناموفق بخواهید کاری را برایتان انجام دهند درخواست شما را قبول نمی کنند چون از متعهد شدن و قبول مسئولیت می ترسند. چنین کسانی حتی ممکن است در آخرین لحظات از انجام یک کار منصرف شده یا اینکه مسئولیت شکست های رخ داده را قبول نکنند. به طور کلی چون مسئولیت پذیر نیستند کاری را تا به انتها انجام نداده و یا راهکاری برای جبران شکست های قبلی پیدا نمی کنند.

برای اطلاع از مفهوم ایده پردازی بر روی لینک کلیک کنید.

انجام کارها را به تعویق می اندازند

خصوصیات افراد ناموفق

حالا وقت زیاده، دیر نمیشه که، امروز انجام ندم اتفاقی نمیفته! این ها جملاتی هستند که توسط افراد ناموفق بیان می شوند. کسانی که به تعویق انداختن کارها برایشان تبدیل به یک عادت مخرب شده است. عادتی که آن ها را از انجام دادن کارهای ساده تا مهم و سرنوشت ساز منصرف می کند. متاسفانه چنین کسانی موفقیت هایی در زندگی کسب نمی کنند چون همیشه در حال از دست دادن فرصت های خوب هستند.

اراده قوی ندارند

به نظر شما اراده را چه طور می توانیم معنی کنیم؟ برخی از مردم تصور می کنند اراده همان پشتکار است. در حالی که این تصور اشتباه بوده و اراده همان نیروی محرکی است که شما را از جا بلند می کند تا انجام کارها را آغاز کنید. این دقیقا همان چیزی است که افراد ناموفق از آن بی بهره هستند.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، جادوی جذابیت و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

به جای خوش بینی، بیخیال هستند

اگر شما هم نیمه پر لیوان را می بینید و به جای غصه خوردن برای رخ دادن مشکلات، به روزنه امید ایجاد شده نگاه می کنید و در نهایت هم راه حلی را برای رفع موانع پیدا خواهید کرد پس فرد خوش بینی هستید. متاسفانه افراد ناموفق آنقدر در خوش بین بودن پیش می روند و افراطی عمل می کنند تا تبدیل به افراد بیخیال می شوند. افرادی که از جای خودشان بلند نمی شوند به امید اینکه اتفاقات خوب بالاخره رخ می دهند، در نتیجه موفقیتی را نیز کسب نخواهند کرد. توجه داشته باشید که شما برای پیشرفت در زندگی باید از مثبت اندیشی و خوش بینی برای افزایش انگیزه استفاده کنید.

برای اطلاع از پیامدهای رک بودن بر روی لینک کلیک کنید.

بهانه جویی می کنند

اگر از افراد ناموفق بپرسید چرا کارهایشان را به تعویق می اندازند، مسئولیت انجام هیچ کاری را بر عهده نمی گیرند یا اینکه چرا از مواجه شدن با مشکلات فرار می کنند، جواب درست و منطقی به شما نمی دهند. چنین کسانی از هرآنچه که در این دنیا وجود دارد برای بهانه جویی استفاده می کنند تا کارهای اشتباه خود را توجیه کنند. به تدریج به بهانه جویی عادت کرده تا جایی که حتی کارهای ساده و کم اهمیت را نیز انجام نمی دهند.

به جای الگوبرداری، تقلید می کنند

عادت های افراد ناموفق

یکی از راهکارهایی که به کسب موفقیت کمک می کند؛ الگوبرداری از افراد موفق است. الگوبرداری یعنی الهام گرفتن از چارچوب کاری دیگران و سپس ساخت و تکمیل مدل شخصی سازی شده خودتان است. در حالی که تقلید و کپی کردن چنین نبوده و فرد عین همان کاری که دیگران انجام داده اند را تقلید می کنند. این مورد یکی از ویژگی های افراد ناموفق است که تاثیرات عمیق و مخربی را بر زندگی آن ها به جای می گذارد. کسی که از کارهای دیگران تقلید می کند نباید انتظار رخ دادن معجزه و کسب موفقیت های چشمگیر را داشته باشد.

به فکر سرزنش دیگران هستند

یکی دیگر از خصلت های منفی افراد ناموفق، سرزنش کردن دیگران است. چنین کسانی به جای توجه به زندگی خود و پیدا کردن مسیر رسیدن به موفقیت مدام در حال قضاوت و سرزنش دیگران هستند. کارهایشان را زیر سوال می برند، موفقیت هایشان را پوچ می دانند و حتی به خطر شکست هایی که خورده اند آن ها را سرزنش می کنند. این در حالی است که زندگی خودشان پر از ایراد بوده و حتی کوچکترین اقدامی برای رسیدن به موفقیت انجام نمی دهند.

برای اطلاع از نحوه شرکت در سمینار شخصیت کاریزماتیک بر روی لینک کلیک کنید.

مهارت های جدید یاد نمی گیرند

کسی می تواند در طول زندگی خود پیشرفت کرده و به موفقیت های مهم برسد که همواره در حال یادگیری باشد.

یادگیری مهارت های جدید و در کنار آن ها تکمیل آموخته های قبلی. این ویژگی موردی است که افراد ناموفق از آن بی بهره اند. در واقع چنین کسانی توجهی به تاثیر یادگیری مهارت های جدید نداشته و تصور می کنند همان آموخته های قبلی برای پیشرفت در زندگی کافی هستند. متاسفانه برخی افراد با اتکا به تصورات اشتباه و مقاومت در برابر تغییر دیدگاه هایی که دارند، فرصت های خوب زندگی خود را از دست می دهند.

برخی ها بسیار مضطرب هستند

این مورد را نمی توان به همه افراد ناموفق نسبت داد، زیرا برخی از این افراد آنقدر بیخیال هستند که استرسی به آن ها وارد نمی شود. در عین حال برخی هم برای انجام هر کاری چه کوچک و چه بزرگ و مهم دچار اضطراب می شوند. برای مثال نمی توانند در یک سخنرانی کاری یا حتی تحصیلی صحبت کنند، هنگام آغاز کارهای مهم شدت استرس آن ها افزایش می یابد و به همین علت به موفقیت های مهم نمی رسند.

برای یادگیری تکنیک های عشق هوشمندانه، موفقیت کلامی و شخصیت شناسی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

در فکر شکست های گذشته باقی می مانند

همه ما در گذشته کارهایی را انجام داده ایم که نتیجه برخی از آن ها خوب نبوده و دچار شکست شده ایم. افراد ناموفق به جای درس گرفتن از شکست ها و شناسایی دلایل منفی شدن نتیجه کارهایشان در همان گذشته باقی می مانند. برای موقعیت از دست رفته افسوس می خورند و دیگر رمقی برای ساختن آینده ندارند. در حالی که افراد موفق با بررسی هرآنچه که اتفاق افتاده و درس گرفتن از گذشته، انجام کارهای جدید را آغاز می کنند.

عجول هستند

ویژگی های منفی افراد ناموفق

بدون شک همه کارهای بزرگ و مهمی که آغاز می کنیم در مدت زمان کوتاهی انجام نمی شوند. برخی به صرف وقت نیاز داشته و در صورت عجول بودن به نتیجه مطلوب نمی رسند. متاسفانه افراد ناموفق در چنین مواقعی گزینه عجول بودن را انتخاب می کنند و تمام تلاش ها، بررسی ها و اقداماتی که انجام داده اند را بی اثر خواهند کرد. این افراد برای رهایی از این خصلت باید صبور بودن را تمرین کنند. به این باور برسند که همه کارها در کمترین زمان ممکن انجام نمی شوند.

برای اطلاع از مفهوم وظیفه شناسی بر روی لینک کلیک کنید.

درخواست راهنمایی نمی کنند

تمام مردم در مورد همه کارهایی که قصد انجام دادنشان را دارند مهارت و آگاهی کافی را کسب نکرده اند. به همین علت کسی در زندگی خود موفق می شود که در مورد ندانسته هایش از دیگران درخواست راهنمایی کند. کسانی که باتجربه و قابل اعتماد هستند و با صبر و حوصله شما را راهنمایی می کنند. نکته مهم این است که افراد ناموفق به دلیل غرور بیجا یا ترس از قضاوت شدن از کسی درخواست راهنمایی نمی کنند. در نتیجه یا به طور کلی از انجام آن کار منصرف شده یا با اطلاعات ناقص آن را انجام می دهند.

خلاصه مطلب

همانطور که افراد موفق ویژگی های مثبت و سازنده ای دارند و به واسطه همان ها در زندگی پیشرفت می کنند، افراد ناموفق هم ویژگی های منفی و عادت های مخرب دارند. عادت هایی که موجب دور شدن از مسیر رسیدن به موفقیت شده و آینده فرد را تباه می کنند. بنابراین بهتر است از این ویژگی ها مطلع باشید و تا می توانید از آن ها دور بمانید.

برای یادگیری تکنیک های هوش کلامی، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up