مطالعه کنید:

خود ابرازی

خود ابرازی یا خود بیانگری چیست؟

آیا می دانید شما با حرف ها، رفتارها و کارهایتان؛ خودتان را برای دیگران توصیف می کنید؟ ویژگی های شخصیتی، خصوصیات و هر آنچه که هستید را می توانید به دیگران نشان دهید. البته همه مردم در مورد این موضوع یعنی خود ابرازی شبیه به هم نيستند؛ برخی افراد خودِ واقعیشان را به دیگران نشان نمی دهند، تعدادی از مردم به صورت ناخواسته کارهایی انجام می دهند که ویژگی هایشان را اشتباه توصیف می کنند و در عین حال کسانی هم هستند که خود بیانگری را به درستی درک کرده و خودشان را همانگونه که هستند و به درستی برای دیگران توصیف می کنند. متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که تمایل دارند مهارت خود بیانگری را کسب کرده و خودشان را به خوبی نشان دهند، ولی از راهکارهای اشتباه استفاده می کنند، بنابراین نتیجه مطلوبی را کسب نخواهند کرد. به همین علت ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مهارت خود ابرازی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

خود ابرازی چیست؟

خود ابرازی چیست

هر یک از ما یکسری ویژگی ها و خصوصیات شخصیتی و اخلاقی داریم که آن ها را در رفتار، کارها و حرف هایمان نشان می دهیم. متاسفانه برخی از مردم سعی می کنند خودشان را آنطور که هستند به دیگران نشان ندهند. چنین کسانی دیر یا زود با مشکلات جدی به خصوص در روابط بین فردی خود مواجه می شوند، زیرا نقش بازی کردن بالاخره آن ها را خسته می کند و از یک جایی به بعد نمی توانند آنچه که هستند را پنهان کنند.

خود ابرازی یک مهارت مهم و تاثیرگذار است که به شما کمک می کند با حرف ها، کارها و رفتارهایتان؛ خودتان را به دیگران نشان دهید.

بر اساس تعریف علمی این مهارت؛ خود بیانگری یعنی همانطور که دیگران را توصیف می کنید، خودتان را هم نشان دهید. حتما تا به حال با کسانی برخورد داشته اید که ویژگی های یک نفر را آنچنان با جزئیات توضیح می دهند که تعجب کرده و با خودتان می گویید او چطور این همه اطلاعات کسب کرده است. بنابراین برای خود بیانگری هم باید همانطور که دیگران را توصیف می کنید؛ خودتان را نشان دهید، در غیر این صورت با چالش های مختلفی مواجه خواهید شد. تا اینجای مطلبو گرفتین؟

برای یادگیری تکنیک های ساخت شخصیت قدرتمند، هوش کلامی و جادوی جذابیت می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

دلایل اهمیت خود ابرازی

دلایل اهمیت خود ابرازی

به نظر شما چرا کسب مهارت خود بیانگری، مهم است؟ اگر یک نفر خودش را اشتباه به دیگران نشان دهد، چه اتفاقی می افتد؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم هر کسی برای برقراری ارتباط با دیگران؛ کارهایی را انجام می دهد، حرف می زند و به طور کلی به نحوی رفتار می کند که فرد مقابل تحت تاثیر قرار گرفته و تمایل به برقراری رابطه داشته باشد. حال تصور کنید یک نفر خود را آنطور که هست به دیگران نشان نمی دهد، در این شرایط ممکن است روابطی را آغاز کند ولی دیر یا زود فرد مقابل با ویژگی ها و خصوصیات واقعی او آشنا شده و رابطه را به پایان می رساند.

بنابراین همه ما برای برقراری روابط اجتماعی، عاطفی، دوستانه و حتی کاری موفق به کسب مهارت خود ابرازی و درست نشان دادن خودمان نیاز داریم. متاسفانه کم نیستند تعداد کسانی که به دلیل پیروی از باورهایی اشتباه که در جامعه رواج یافته اند یا اینکه ناشی از سبک تربیتی اشتباه هستند؛ خود واقعیشان را پنهان می کنند زیرا معتقدند نباید آنچه که هستند را به دیگران نشان دهند. چنین کسانی به تدریج با مشکلات جدی در روابط بین فردی مواجه می شوند و ممکن است جایگاه شغلی، اجتماعی و حتی اعتماد دوستان خود را از دست بدهند. دیدی چی شد؟

برای آشنایی با اشتباه زنان در روابط عاطفی بر روی لینک کلیک کنید.

روش های تقویت خود ابرازی

الان که می دانید کسب مهارت خود بیانگری برای پیشرفت در زندگی چقدر اهمیت دارد و نباید خودتان را اشتباه برای دیگران توصیف کنید، از چه راهکارهایی برای تقویت مهارت خود ابرازی استفاده خواهید کرد؟ بهتر است بدانید راهکارهای مختلفی برای تقویت این مهارت وجود دارند و برای بهره مندی از مزایای آن ها باید وقت صرف کرده و تمرین کنید. از جمله این مهارت ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

خودتان را بشناسید

روش های تقویت خود ابرازی

تا زمانی که ندانید چه ویژگی ها و خصوصیات رفتاری و شخصیتی دارید؛ نمی توانید به درستی آن ها را به دیگران نشان دهید. بنابراین باید به کمک مهارت خودآگاهی در مورد خودتان و آنچه که هستید، اطلاعات کسب کنید. به این ترتیب دچار تردید نمی شوید که آیا خودِ واقعیتان را به دیگران نشان می دهید یا نه.

برای اطلاع از روش های متقاعد کردن دیگران در مذاکره تلفنی بر روی لینک کلیک کنید.

عزت نفس خود را تقویت کنید

آیا می دانید منظور از عزت نفس چیست؟ کسانی که خودشان را فردی ارزشمند می دانند؛ از عزت نفس بالایی برخوردار هستند. بنابراین کسی که خود را آنطور که هست به دیگران نشان می دهد از عزت نفس بالایی برخوردار است.

برای تقویت مهارت خود ابرازی به عزت نفس بالا و تقویت آن نیاز دارید.

از اغراق دور باشید

خود بیانگری زمانی معنی و مفهوم درستی خواهد داشت که نه در مورد خودتان پنهان کاری کنید و نه اینکه به اغراق پناه ببرید. برای بهره مندی از مزایای خود بیانگری باید آنچه که هستید؛ ویژگی ها و خصوصیات شخصیتی و رفتاری خود را بدون اغراق کردن به دیگران نشان دهید.

برای اطلاع از نحوه شرکت در دوره آموزشی عشق هوشمندانه بر روی لینک کلیک کنید.

اعتماد به نفس خود را تقویت کنید

بدون شک همه ما برای حرف زدن در مقابل دیگران به اعتماد به نفس بالا نیاز داریم. بر همین اساس برای تقویت مهارت خود ابرازی هم باید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید، زیرا باید در مورد خودتان با دیگران حرف بزنید. خوشبختانه برای تقویت اعتماد به نفس صحبت در جمع هم راهکارهای مختلفی وجود دارند که در دوره های آموزشی مریم مبارکی به خوبی توضیح داده شده اند.

از تاثیر زبان بدن غافل نشوید

نحوه بهبود مهارت خود ابرازی

همانطور که گفتیم خود ابرازی یعنی توصیف خودتان با حرف ها، رفتارها و کارهایی که انجام می دهید. بنابراین استفاده درست و به موقع از تکنیک های زبان بدن هم می تواند به تقویت مهارت خود بیانگری کمک کند. برای مثال شما می توانید با برقراری ارتباط چشمی، استوار ایستادن، درست نشستن و غیره؛ اعتماد به نفس، تمایل برای صحبت کردن و حرفه ای بودن خود را در برقراری ارتباط با دیگران نشان دهید. برگرد عقب دوباره بخون!

برای اطلاع از روش های کنترل احساسات در رابطه بر روی لینک کلیک کنید.

نوشتن را تمرین کنید

برای ارسال رزومه و به دست آوردن یک جایگاه شغلی، اعلام نتیجه یک پروژه تحصیلی و حتی نوشتن یک پیام متنی و ارسال آن برای کسی که به او علاقه مند هستید؛ به تقویت مهارت خود ابرازی نیاز دارید، زیرا در این موقعیت ها باید خودتان را به خوبی توصیف کنید. بنابراین برای یادگیری مهارت نوشتن وقت صرف کرده و از تاثیر آن غافل نشوید.

همدلی کنید

بدون شک کسانی که از صمیم قلب و به دور از ریاکاری با دیگران همدلی می کنند؛ بعد از گذشت چند دقیقه، از انجام این کار خسته و ناامید نمی شوند. این افراد خصوصیات و ویژگی های شخصیتی مثبتی دارند که باعث می شوند به خوبی با دیگران همدلی کنند. به همین علت همدلی کردن و درک دیگران یکی از راه های تقویت مهارت خود بیانگری است.

برای یادگیری تکنیک های ثروت سازی با کلام، زبان بدن و ارتباط موثر می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید.

فعالیت های هنری انجام دهید

همانطور که گفتیم از طریق رفتارها، حرف ها و کارهایتان می توانید خودتان را به دیگران نشان دهید. بنابراین با انجام فعالیت های هنری که دوست دارید؛ می توانید علایق خود را با دیگران در میان بگذارید. با انجام این کار ممکن است وجه اشتراکی نیز با دیگران پیدا کنید و روابط پایدار و موفقی برقرار نمایید. مطلب سنگین نبود که؟

خلاصه مطلب

هر کسی دارای یکسری ویژگی ها و خصوصیات شخصیتی و رفتاری است که باید به درستی آن ها را به دیگران نشان دهد. پنهان کاری یا اغراق در توصیف خودتان می تواند پیامدهای منفی به همراه داشته باشد. خود ابرازی همان مهارتی است که در این زمینه به شما کمک می کند تا خودتان را همانگونه که هستید برای دیگران توصیف کنید.

برای یادگیری تکنیک های شخصیت شناسی، نقشه ذهنی در سخنرانی و موفقیت کلامی می توانید در دوره های آموزشی مریم مبارکی شرکت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از راه های ارتباطی استفاده کنید.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up